Test

Edző vagyok, és már nem érdekel a szülés utáni fogyás

Forgatom magamban a szavakat. Leírom. Kitörlöm. Napok, sőt hónapok óta. Hogyan fogalmazzam meg azt, ami bennem is évek alatt kristályosodott ki. Edzőként hogyan mondjam ki: egyszerűen nem akarok többé a szülés utáni fogyással foglalkozni, nem akarok a “nyerd vissza az alakodat szülés után” jelszavak mentén dolgozni. A posztnatális edzésnek ugyanis nem erről kellene szólnia.

 

2021. május 17. Test

IRIE EXTRA - új online edzésprogram PCOS-eseknek és IR-eseknek

Jelentkezz még ma az április 14-én induló új, 11 hetes kezdő csoportba. Élő edzések Zoomon, négy önálló workshop (pulzuskontroll, IR és edzés, hormonok és mozgás, funkcionális edzés, és még sok minden más), heti edzésterv, folyamatos személyre szabott támogatás. 

2023. március 23. Test

Első életmódváltó lépések

„Csak nem kell szénhidrátot enni, zsírt azt ehetsz annyit, amennyit bírsz! Elég, ha kevesebbet eszel. Sok súlyzós edzés”... és még sorolhatnám a diétára és edzésre vonatkozó instant bölcsességeket. Ezen akár nevethetnék is, mégis inkább elkeserít, mert ezeket a párbeszédeket naponta hallhatjuk a családi vacsorákon, buszon, metrón, munkahelyi kantinban. Ez a tuti módszer, próbáld ki! Mintha létezne egyetlen tuti módszer, mintha mindannyian egyformák lennénk, mintha a testünk minden őrült kísérletet elbírna.

2017. április 20. Test

NE TEDD TÖNKRE MAGAD! - HÁROM ALAPGYAKORLAT, AMIT MAJDNEM MINDENKI ROSSZUL CSINÁL

Nem mindegy, hogy a legnépszerűbb tornagyakorlatokat hogyan hajtod végre. Ha nem figyelsz oda a helyes kivitelezésre, akkor nemcsak hogy megizmosodni nem fogsz, de még komoly sérülésveszélynek is kiteszed a tested! Íme 3 alapgyakorlat a leggyakrabban elkövetett hibákkal, illetve a pontos technikával. Prónay-Zakar Gina írása.

2017. április 20. Test

Libertad: az inzulinrezisztensek életmódváltó központja

Ha voltál már a Libertadban, akkor tudod, miért jó hozzánk járni. Ha még nem, akkor nézd meg friss ropogós bemutatkozó kisfilmünket

 

 

(Video: Water Film)

2016. február 07. Test

Futni fogok! - egésznapos elméleti és gyakorlati szeminárium kezdő futóknak

Áprilisban már indulnál a Vivicittán, de még nem tudod, hogy vágj bele? Futottál régen, de sokat kihagytál? Egész napos elméleti és gyakorlati workshopunkon mindent megtanulhatsz, amire szükséged lehet.

Futni fogok! Első futólépések, sérülésmentes futás, sporttáplálkozás, keresztedzések, pulzuskontroll - Héder Éva dietetikus és Prónay-Zakar Gina edző egész napos közös tanfolyama kezdő futóknak január 23-án, szombaton reggel 9-től este 6-ig.

2016. január 10. Test

Miért gondolom, hogy a Start90! program a legjobb ajándék?

Miért gondolom azt, hogy ez a

2015. december 01. Test

Futás télen

Te is elcsomagolod szépen  a futócipődet október végén, és tavaszig eszedbe sem jut, hogy kimerészkedj? Azt hiszed, hogy a futás nyári sport? Pedig ha betartunk néhány szabályt, akkor a futás a legkedvesebb négyévszakos szabadtéri mozgásformánkká válhat, ami ráadásul a betegségeket is távol tartja.

2015. november 25. Test

Movember

Mi négyen a Libertad mozgásstúdió edzőiként a nők egészségéért dolgozunk. Nőként a mellrák elleni kampány támogatói a rózsaszín szalagot hordják a szívük felett, míg a férfiak prosztatarák-ellenes kampányának jelképe a bajusz.

2015. november 04. Test

Oldalak