Szabadság

Kezdjetek el élni!

Prónay-Zakar Gina vagyok, PCOS Tréner, edző és életmód-tanácsadó. A kommunikációs szakmában eltöltött 15 év után 2012-ben kiszálltam az addigi életemből, és nagyon eltávolodtam a komfortzónámtól. Ez adta vissza a szabadságomat. Teljesen elhagyva a régi utamat ma már inzulinrezisztens és PCOS-es nők edzőjeként és motivációs trénereként abban segítek Neked, hogy merj te is letérni az útról, merj változni és változtani. Hogy megtaláld azt, ami szabaddá tesz. Ezermérföldes első lépés című előadásomban erről a fordulópontról, utazásról és új élethivatásról is beszéltem 2013 decemberében a TEDxWomen magyarországi konferenciáján, a TEDxSomlóiStWomenen.

2015. május 10. Szabadság

Ildi: fogyás, normalizálódó vérzsír, inzulin, homonszint

"A Start program zárásaként tegnap voltam Tűű dokinál. Nagyon nagy kézfogást küldött Ginának. A lipid (vérzsír) értékeim abszolút normalizálódtak, már régóta határértéken felüliek. Az éhgyomri inzulinom 14 lett, ami 20-25 körül volt mindig szinte. Azt mondta, hogy míg eddig azon kellett agyalni, hogy hova emeljük még a gyógyszeremet, most ez szóba sem jön és ha így folytatom, akkor a következő konzultáción (fél év múlva ősszel!!!) már csökkenteni fogjuk. Közeleg a cél, hogy egyszer el is hagyom őket.

2015. május 08. Szabadság

30 kiló fogyás - és ami mögötte van: Angéla története

110 kiló, egy lépésre a cukorbetegségtől, nagyon rossz vérképpel, menstruáció nélkül. Angélának, az egykori sportolónak tavaly nyárra már az is komoly erőfeszítést jelentett, ha fel kellett mennie a második emeletre. Márpedig egy hatéves, Asperger-szindrómás kisfiú mellett nemcsak ennyit kell mozognia egy anyának. Valamit tenni kellett… tett is. De nem sikerült elsőre. Angéla története a WMN.hu-n.

2015. május 08. Szabadság

Anikó: Szabadsááág!

A PCOS START! Programról akkor hallottam először, amikor már úgy éreztem, kész, vége, képtelen vagyok tovább fogyni. És az eredmény? Viccelsz? Szabadsááág! Futóbolond lettem, és nemsokára a félmaratonra készülök a segítségeddel... én, aki valaha 118kg voltam... azt a felszabadulást nem lehet egyszerűen szavakba foglalni. Talán a repülés könnyedségével elképzelhető, hogy milyen rabságtól szabadultam. Testileg, lelkileg, mentálisan... Kell ennél több referencia? Imádlak!

2015. április 30. Szabadság

42195: Non est volentis, neque currentis

2014 októberében, Budapesten futottam le életem első maratonját. Ma már tudom: nem az a 42195 méter volt a legfontosabb, hanem sokkal inkább az a négy hónap felkészülés, ami elvezetett ide, és az utolsó négy év minden öröme és szomorúsága, ami megelőzte. 

2014. október 12. Szabadság