START 90! A teljes életmódváltás

ÚJ: Megújult szemléletű, minden eddiginél teljesebb életmódváltó program a Libertadban

START 90! A teljes életmódváltás

A következő Start90! program szeptember közepén indul, jelentkezz be mielőbb, hogy ne maradj le róla! Már csak pár helyünk van.

Régóta változtatnál, fogyni szeretnél, babára vágysz, szabadulnál a tüneteidtől, a betegségeidtől, de úgy érzed, egyedül nem megy?

Hidd el, ismerem az érzést, amikor már azt hiszed, ennél többet nem tudsz tenni, és mégsem érsz el eredményt. Tudom, milyen nem fogyni, tudom, milyen küzdeni az inzulinrezisztencia, a PCOS, a pajzsmirigy-problémák tüneteivel.

És tudom, milyen, amikor már nem küzdesz, de végre haladsz az utadon. Lassan, de egyértelműen előre: bátran, tudatosan, egészségesen és boldogan. Mert megszületett a saját döntésed. A te döntésed a szabadságod mellett.

Prónay-Zakar Gina vagyok, a Libertad stúdió alapítója és vezetője, edző, életmódtanácsadó. Három éve álmodtam meg a Start90 életmódváltó program első változatát, azóta pedig napról-napra csiszoltuk a módszert munkatársaimmal. Büszke vagyok erre a módszerre, és a végzett lányok sikereire. Vágj bele Te is, megéri!

 

A Start90! nem csodamódszer

Fontos, ezért mondom el már most: Nem kínálok csodakapszulát. Nem ígérek neked gyors fogyást. Mozgás, étrend, orvosi háttér, lelki segítség, pihenés, Te és mi - ennyi a Libertad-módszer. Nem hiszek abban, hogy küzdenünk kellene magunkkal, és kifejezetten fáj, ha valaki ellenséget lát a saját testében, akit most “le kell győznie”. Ez nem harc, nem háború. Ellenkezőleg: azt szeretném, ha békében élnél magaddal, most is, ebben a testben, az utad közben, és azután is, hogy megérkeztél a célodhoz.

A rengeteg valódi tudás az új életmódodról, amit átadunk neked, segíteni fog, hogy valóban megértsd a tested működését, elfogadd a reakciót, és tudd, hogyan fogod megváltoztatni a jelenlegi állapotodat.

 

A Start90! titka az orvosi kutatásokon alapuló, kipróbált módszerek és a személyes figyelem

A módszert, a gyakorlatias tudást és a segítő kezet mi adjuk neked. Mi, a Libertadban dolgozó, valamint velünk együtt működő szakemberek: edzők, dietetikusok, orvosok, mentálhigiénés szakemberek, és személyesen én is.

Inzulinrezisztens, PCOS-es, pajzsmirigy-beteg nők százaival dolgoztunk már együtt az elmúlt évek során. A Start90!-et Neked alakítottuk ki a tapasztalataink alapján.

A Start90! egy egyedülálló, 5 alappillérre épülő, komplex, tudásalapú és -szemléletű 90 napos életmódváltó-program a legelszántabb és leglelkesebb nőknek olyan szakemberek irányításával, akik ismerik és értik az inzulinrezisztencia, a PCOS, a diabétesz és a pajzsmirigy-problémák testi-lelki hátterét, és nők százainak segítettek már fogyni, erősödni, egészségesebbé és harmonikusabbá válni.

 

Miért a Start90! a legjobb választás?

SZEMÉLYRE SZABOTT

az edzettségi állapotodnak és a céljaidnak megfelelő életmódváltás, folyamatos személyes figyelemmel: az edzéseid, az étrended és a lelki segítség is egyéni, hiszen nincs két egyforma ember.

RUGALMAS

a te időbeosztásodnak és életritmusodnak megfelelő időpontok, az edzettségi állapotodnak megfelelő óratípusok.

HATÉKONY

a Start-program hatékonyságát több mint száz, gyakran számos egészségügyi problémával is küzdő nő sikertörténete igazolja.

KOMPLEX

minden egyes területre, a testi formálódásra és a lelki egyensúlyra is egyforma figyelmet szentelünk

PROFI

a PCOS és az IR-es vendégek edzésében nagy rutinnal rendelkező edzők, mentálhigiénés szakemberek, IR-specialista dietetikusok. 

Csatlakozz Te is a legátfogóbb életmódváltó-programhoz!

Bármikor elkezdheted! Az első találkozásunktól számítva 90 napon át dolgozunk nagyon intenzíven együtt a teljes életmódváltásodért.

Itt nem számít, mit mutat a mérleg, csak az, mit akarsz elérni. Lehet akár 80 kilogramm túlsúlyod is, nem kezelünk máshogy, ha cukorbeteg, vagy hashimotós vagy, küzdhetsz az utolsó pár kilóval, és lehetsz nagyon vékony PCOS-es, a cél minden résztvevőnél ugyanaz: Szabadság - a betegséged, állapotod tüneteitől, a gátló blokkoktól, a stressztől, a negatív énképtől, és egy új, szabad nő megszületése. Hogy elinduljunk együtt egy olyan úton, amely a testi és lelki egyensúlyhoz vezet.

 

Mire számíts, ha belevágnál a teljes életmódváltásba?

Heti legalább három, tökéletesen hozzád passzoló edzés:

A leghangsúlyosabb része a programnak a testmozgás:  a Start90! 13 hete alatt heti három alkalommal, egy-másfél órán át kiscsoportban együtt edzünk a közös cél - legyen akár súlycsökkentés vagy izomtömegnövelés - elérése érdekében. Az edzések változatosak és hatékonyak, a köredzéstől és a pilatestől a spinracingen át a táncos órákig számos mozgásformába belekóstolhatsz.

Az első állapotfelmérés és konzultáció után döntjük el közösen, hogy milyen típusú órákon érdemes részt venned. A program része egy átfogó mozgásszervi vizsgálat is. 

Saját Polar pulzusmérő! A program 90 napja alatt végig használhatod (otthon is) az általunk biztosított POLAR A300-as órát, így te is és mi is nyomon tudjuk követni az összes edzésedet.

Diétás oktatás

Az inzulinrezisztencia magyarországi specialistáinál, a Zentai Andrea dietetikus szakmai vezetésével működő Sportkontrollban illetve Mandulaligetben zajlik a diétás oktatás. A kétalkalmas egyéni, privát tanácsadás lényege az étrended személyre szabása. Ez akkor lehet igazán hatékony, ha már tisztában vagy az egészséges táplálkozás (IR-diéta) alapjaival. Ha nem ismered a szénhidrátszámolás alapjait, az egyéni tanácsadás előtt csoportos alapozó oktatásra is jelentkezhetsz.

Tanácsadás tartalma: 2x60 perces tanácsadás (hat héten belül) + Inbody testösszetétel-mérés, 2 alkalommal

Lélek

Személyesen figyelünk rád az életmódváltásod első lépéseitől. A konzultáció során felmerülő lelki okok ismeretében ajánlunk neked mentálhigiénés szakembereket.  

 

Mit tartalmaz a Start90! program?

- részvétel a 90 napos komplex életmódváltásban

- folyamatos személyes figyelem

- két teljes fizikai állapotfelmérés a program elején és végén

- teljes funkcionális mozgásvizsgálat gyógytestnevelő szakértőnkkel

- három személyes, privát konzultáció (havi rendszerességgel)

- 3-4 fős kiscsoportos pulzuskontrollált edzések a Libertadban (alapcsomagban heti háromszor)

- két alkalmas egyéni diétás oktatás, InBody méréssel

- saját életmódváltó-napló

- rendszeres testösszetétel-mérések a programod finomítása érdekében

- három órás előadás pulzuskontroll és edzéselmélet témában

- sokrétű online és offline támogatás

- saját Polar A300-as óra a program teljes idejére

 

ÁRAK

A Start90! alapcsomag ára, amely a fenti szolgáltatásokat mind magában foglalja: 189.000 forint.

Jelentkezésed után személyes találkozóra hívlak, ahol a konzultációt és állapotfelmérést követően eldöntjük, hogy mely óratípusok és módszerek a számodra a legmegfelelőbbek.

Fizetési módok

A Start90! díját készpénzben vagy átutalással egyaránt kiegyenlítheted. A fenti díjakon felül semmilyen további költséggel (pl. edzőterem-belépőjegy stb.) nem kell számolnod. Ha egyéni szolgáltatásra van szükséged, van lehetőséged további kiegészítő szolgáltatások igénybe vételére.

Kedvezmények

Friends-kedvezmény: Gyertek ketten - még kedvezőbb áron. Ha ketten jelentkeztek, mindketten kaptok 6% kedvezményt az árból! A megjegyzés rovatba írjátok  be, hogy Friends, és a veletek együtt jelentkező nevét. Ha hárman jelentkeztek együtt, fejenként 8% kedvezmény a tiétek. Toborozz csapatot, és váltsatok együtt életmódot!  

Szívesen beleolvasnál egy Start-programos naplójába? A WMN online magazin szerkesztője, Both Gabi már végigcsinálta a Start90 programot, és életmódváltása minden lépését dokumentálta. Olvasd el az első hét élményeit itt, és a sikersztori végét ITT!

Szentesi Éva író, újságíró, a WMN szerkesztője szintén belevágott már a Start90! programba. Az ő élményeit, tapasztalatait és sikereit ITT éred el.

Jelentkezz most az űrlap kiltöltésével:

Igen, ebben én is szeretnék részt venni!

Ha további kérdésed maradt, keress bátran a Kapcsolat menüpontnál megadott elérhetőségeken.

Szeptember 11-én, hétfőn elstartolunk, legyél Te is a Libertad összetartó, egymást segítő közösségének a tagja, és változtasd meg az életed karácsonyra!

Szeretettel várunk:

Prónay-Zakar Gina és a Libertad csapata