Pilates Privát Tréning

A Libertad Stúdió Peak Pilates instruktora, Kántor Vica egyéni órái otthon edzőknek, tudatos nőknek és férfiaknak.

I. szint - Alapozás: Pilates Prework 

Egyéni felkészülés a kiscsoportos órákra teljesen kezdőknek. Azoknak ajánljuk a közel másfél órás, intenzív alapozó-előkészítő foglalkozást, akik a Libertad kiscsoportos Pilates-óráira szeretnének járni a későbbiekben. Erős elméleti alapozást követően a résztvevő a gyakorlatban tanulja meg a Pilates-testtartást, valamint az erőközpont aktiválását a módszer legfontosabb alapgyakorlatain keresztül. Ezt követően bárki gond nélkül be tud csatlakozni a csoportos edzésekbe.

A 75 perces foglalkozás díja 5.900 forint 


II. szint - Pilates a nappalidban - otthoni edzésprogram betanulás

Négyalkalmas privát foglalkozás, amelyet azon elfoglalt vendégeinknek ajánlunk, akik munkájuk, időbeosztásuk miatt nehezen tudnak csoportos edzésekre eljárni, de igényük van a minőségi mozgásra, a személyes figyelemre, és a gyakorlatsor tökéletes elsajátítására. Az egyórás edzéseken az elméleti alapozás, a Pilates-testtartás és az erőközpont aktiválásának begyakorlása után a teljes úgynevezett matrac-sorozatot megtanulja a privát oktatáson részt vevő vendég. A teljes testet igénybe vevő, erősítő, nyújtó gyakorlatsorozattal akár minden nap átmozgathatjuk magunkat kevesebb mint félóra alatt. A rendszeresen végzett Pilates-sorozat rövid időn belül is látványos külső átalakuláshoz vezethet, a funkcionális izomzat megerősödik, vagyis csökkenhet a hátfájás, javulhat más sportokban a teljesítményünk, és érezhetően hajlékonyabbak, erősebbek, dinamikusabbak lehetünk.

A 4+1 alkalmas "Pilates a nappalidban" személyiedzés-sorozat díja 24.900 forint
amely a négy személyi edzés mellett tartalmaz egy képekkel, leírással illusztrált kis kiadványt a teljes gyakorlatsorral, és egy alkalom Libertad kiscsoportos edzést is.


III. szint: Pilates Flow - személyi edzés

Folyamatos korrekció, tudatos mozgás tanulása, koncentráció fejlesztése: A Pilates Flow kiemelten exkluzív szolgáltatás mindazoknak, akik szeretnék tökéletesen elsajátítani a világ egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb mozgásformáját. A személyi edzés minden esetben a vendég előzetes tudásszintjéhez igazított, vagyis teljesen kezdőknek és haladó pilatesezőknek is ajánljuk. A privát foglalkozáson az instruktor kizárólag egy vendéggel foglalkozik, ezzel lényegesen gyorsabban válik elérhetővé a hibátlan gyakorlatvégrehajtás.

Csak bérletkonstrukcióban vehető igénybe, a 10 alkalmas bérlet díja 49.000 forint