Online csomagok

IRIE EXTRA - új online edzésprogram PCOS-eseknek és IR-eseknek

Ha szívesen megtudnál többet az IRIE Extra mozgásprogramról, jelentkezz az ingyenes beszélgetésre ide kattintva: https://forms.gle/A3CHMhMSUa1gijrY9 

Ez egy Zoomon tartott rövid bemutató lesz március 28-án este, ahol igyekszem mindent elmondani a programról, és természetesen szabadon kérdezhetsz is. Jelentkezés után küldöm a linket. Szeretettel várlak!

 

Online konzultáció

Az első nagy lépés a siker felé. A 75 perces beszélgetés során együtt keressük azokat az okokat, amik eddig az eredményeid útjában álltak. Ehhez szükséges egy kérdőív előzetes kitöltése. A beszélgetésnek része az egészséges táplálkozás alapjainak átbeszélése, a konzultáció második felében pedig az állapotodnak leginkább megfelelő edzésről lesz szó. Megtanulod a legfontosabb edzéselméleti alapokat, megnézzük, hogy mi lehet a gond a jelenlegi edzéseddel, min kellene változtatni benne, és megbeszéljük, hogy melyik online csomag lenne a számodra leginkább megfelelő.

Ára: 50 euró/75 perc (20% kedvezmény magyarországi magyaroknak)

 

ÚJ! Online otthoni edzésprogram betanítás

"Szia Gina! Nagyon rég kikívánkozik belőlem, hogy mennyire sokat jelent az a tudás, amit tőled kaptam, olyan biztos alap, amihez minden élethelyzetben lehet nyúlni. Tényleg azt érzem, hogy mind a mai napig minden mozdulatomban (mögött) ott vagy, és tudom azt is, hogy ha bármikor elakadok, van kihez fordulni."

Ez a háromalkalmas online program abban segít, hogy az otthoni edzéseidet a lehető legjobban, legokosabban tudd végrehajtani. Az első alkalommal kielemezzük az eddigi életmódodat, edzésszokásaidat, kitérünk a speciális edzésigényeidre akkor is, ha pl. PCOS-ed, IR-ed vagy pajzsmirigy-alulműködésed van, és kapsz egy általános képet arról, hogyan kell okosan edzeni. A második és harmadik alkalommal egy-egy 75 perces online edzésbetanítás következik, amikor megtanulsz rendesen bemelegíteni és nyújtani, valamint megtanítom neked az otthoni, javarészt saját testsúlyos vagy kiseszközös gyakorlatokból álló funkcionális edzésprogramodat a Te állapotodnak, igényeidnek, edzéscélodnak megfelelően végrehajtani.

Alap otthoni edzéseszközök (gumiszalag, gumikötél, kézisúlyzó, fitball) javasoltak, de nem feltétlenül szükségesek. 

Ára: 120 euro/4 alkalom 

COACHING

A program igénybevételének feltétele az első konzultáción való részvétel. A program általában hétfői napokkal indul.

VIP Coaching program

- az életmódváltás, a mozgásprogram és pulzuseredmények folyamatos nyomon követése heti kielemzése, véleményezése

- minden hétfőn új heti edzésprogram összeállítása az előző heti eredmények alapján

- kapcsolattartás e-mailben

- szükség szerint telefonos konzultáció

Előnye: a hetek során rengeteg gyakorlatias tudásra tehetsz szert a rendszeres személyes konzultációkon keresztül. Folyamatos segítséget biztosítok, ha elakadnál, bármikor írhatsz. A heti rendszeres személyes beszélgetés segít abban, hogy ne térj le az útról, és ha valahol "porszem csúszik a gépezetbe", akkor időben korrigálni tudjuk.

Díja: 120 euró/hó (96 euró/hó 20% kedvezménnyel magyarországi magyaroknak)

Opcionális személyi edzés lehetőség: 40 euró/60 perc edzés (32 euró magyar kedvezménnyel)

Felhívom a figyelmedet, hogy már nem praktizálok Magyarországon, ezek a szolgáltatások csak online vehetőek igénybe. A szolgáltatás díját euróban, euró számlára szükséges utalnod (ezt a legegyszerűbben és legolcsóbban a Transferwise szolgáltatással teheted meg), ha ez technikailag nem oldható meg, akkor az árfolyamfüggő forint átutalás is lehetséges, előzetes egyeztetés után. A fizetett összegről angol nyelvű, ír számlát fogsz kapni e-mailben.