Online csomagok

Online edzés - életmódváltás - segítséggel, okosan. Válaszd az egyszeri online konzultációt, és a megfelelő tudás birtokában bármikor tudsz önállóan boldogulni. Ha úgy érzed, az életmódváltásodhoz szükséged van egy állandó segítőre, aki akkor is melletted áll, ha kérdéseid vannak, vagy ha lelkileg mélypontra kerülnél, aki minden tudását kész átadni neked, hogy sikeres legyél, akkor az online életmódváltó programomat ajánlom figyelmedbe. Ehhez mindössze egy pulzusmérő óra, egy-két otthoni alapeszköz és az elszántságod kell. 

 

Felhívom a figyelmedet, hogy már nem praktizálok Magyarországon, ezek a szolgáltatások csak online vehetőek igénybe. A szolgáltatás díját euróban, euró számlára szükséges utalnod (ezt a legegyszerűbben és legolcsóbban a Transferwise szolgáltatással teheted meg), ha ez technikailag nem oldható meg, akkor az árfolyamfüggő forint átutalás is lehetséges, előzetes egyeztetés után. A fizetett összegről angol nyelvű, ír számlát fogsz kapni e-mailben.

Online konzultáció

Az első nagy lépés a siker felé. A 75 perces beszélgetés során együtt keressük azokat az okokat, amik eddig az eredményeid útjában álltak. Ehhez szükséges egy kérdőív előzetes kitöltése. A beszélgetésnek része az egészséges táplálkozás alapjainak átbeszélése, a konzultáció második felében pedig az állapotodnak leginkább megfelelő edzésről lesz szó. Megtanulod a legfontosabb edzéselméleti alapokat, megnézzük, hogy mi lehet a gond a jelenlegi edzéseddel, min kellene változtatni benne, és megbeszéljük, hogy melyik online csomag lenne a számodra leginkább megfelelő.

Ára: 50 euró/75 perc (20% kedvezmény magyarországi magyaroknak)

 

ÚJ! Online otthoni edzésprogram betanítás

"Szia Gina! Nagyon rég kikívánkozik belőlem, hogy mennyire sokat jelent az a tudás, amit tőled kaptam, olyan biztos alap, amihez minden élethelyzetben lehet nyúlni. Tényleg azt érzem, hogy mind a mai napig minden mozdulatomban (mögött) ott vagy, és tudom azt is, hogy ha bármikor elakadok, van kihez fordulni."

Ez a háromalkalmas online program abban segít, hogy az otthoni edzéseidet a lehető legjobban, legokosabban tudd végrehajtani. Az első alkalommal kielemezzük az eddigi életmódodat, edzésszokásaidat, kitérünk a speciális edzésigényeidre akkor is, ha pl. PCOS-ed, IR-ed vagy pajzsmirigy-alulműködésed van, és kapsz egy általános képet arról, hogyan kell okosan edzeni. A második és harmadik alkalommal egy-egy 75 perces online edzésbetanítás következik, amikor megtanulsz rendesen bemelegíteni és nyújtani, valamint megtanítom neked az otthoni, javarészt saját testsúlyos vagy kiseszközös gyakorlatokból álló funkcionális edzésprogramodat a Te állapotodnak, igényeidnek, edzéscélodnak megfelelően végrehajtani.

Alap otthoni edzéseszközök (gumiszalag, gumikötél, kézisúlyzó, fitball) javasoltak, de nem feltétlenül szükségesek. 

Ára: 90 euro/3 alkalom 

 

COACHING

A program igénybevételének feltétele az első konzultáción való részvétel. A program általában hétfői napokkal indul.

VIP Coaching program

- az életmódváltás, a mozgásprogram és pulzuseredmények folyamatos nyomon követése heti kielemzése, véleményezése

- minden hétfőn új heti edzésprogram összeállítása az előző heti eredmények alapján

- kapcsolattartás e-mailben

- szükség szerint telefonos konzultáció

Előnye: a hetek során rengeteg gyakorlatias tudásra tehetsz szert a rendszeres személyes konzultációkon keresztül. Folyamatos segítséget biztosítok, ha elakadnál, bármikor írhatsz. A heti rendszeres személyes beszélgetés segít abban, hogy ne térj le az útról, és ha valahol "porszem csúszik a gépezetbe", akkor időben korrigálni tudjuk.

Díja: 120 euró/hó (96 euró/hó 20% kedvezménnyel magyarországi magyaroknak)

Opcionális személyi edzés lehetőség: 32 euró/60 perc edzés (26 euró magyar kedvezménnyel)