Online csomagok

Online edzés - életmódváltás - segítséggel, okosan. Kapcsolódj be egy félnapos workshopba, vagy válaszd az online konzultációt, ha a megfelelő tudás birtokában bármikor tudsz önállóan boldogulni. Ha úgy érzed, az életmódváltásodhoz szükséged van egy állandó segítőre, aki akkor is melletted áll, ha kérdéseid vannak, vagy ha lelkileg mélypontra kerülnél, aki minden tudását kész átadni neked, hogy sikeres legyél, akkor az online életmódváltó programomat ajánlom figyelmedbe. Ehhez mindössze egy pulzusmérő óra, egy-két otthoni alapeszköz és az elszántságod kell. 

Felhívom a figyelmedet, hogy már nem praktizálok Magyarországon, ezek a szolgáltatások csak online vehetőek igénybe. A szolgáltatás díját euróban, euró számlára szükséges utalnod (ezt a legegyszerűbben és legolcsóbban a Transferwise szolgáltatással teheted meg), ha ez technikailag nem oldható meg, akkor az árfolyamfüggő forint átutalás is lehetséges, előzetes egyeztetés után. A fizetett összegről angol nyelvű, ír számlát fogsz kapni e-mailben.

Online konzultáció

Az első nagy lépés a siker felé. A 75 perces beszélgetés során együtt keressük azokat az okokat, amik eddig az eredményeid útjában álltak. Ehhez szükséges egy kérdőív előzetes kitöltése. A beszélgetésnek része az egészséges táplálkozás alapjainak átbeszélése, a konzultáció második felében pedig az állapotodnak leginkább megfelelő edzésről lesz szó. Megtanulod a legfontosabb edzéselméleti alapokat, megnézzük, hogy mi lehet a gond a jelenlegi edzéseddel, min kellene változtatni benne, és megbeszéljük, hogy melyik online csomag lenne a számodra leginkább megfelelő.

Ára: 39 euró/75 perc

 

ÚJ! Online workshopok

"Kedves Gina! Szeretném elmondani, hogy mennyire nagyon brutál jó volt a tegnapi workshop! Ennyire összeszedetten, érthetően, hétköznapi példákkal én még nem hallottam erről a témáról soha. 4 órán keresztül minden egyes mondatodra oda tudtam figyelni, nem kalandozott el egyszer sem a gondolatom, a figyelmem. Köszönöm, és örülök, hogy a sors keresztezte az utunkat. Elég sok ismerősöm küzd hasonló betegségekkel, mindenkinek javasolni foglak!" (Viki, tanfolyam-résztvevő) 

2020 áprilisától rendszeres időközönként tartok félnapos online tanfolyamokat, ahol mindössze négy óra alatt minden olyan fontos témára kitérünk, amelynek a segítségével maximálisan felkészülten, tény-alapú tudás birtokában vághatsz bele a rendszeres edzésekbe, akkor is, ha IR-es/PCOS-es/pajzsmirigy-alulműködéses vagy.

 

Ára: 29 euró/4 óra

A következő tanfolyam várható időpontja: 2020. május első fele

 

ÚJ! Online otthoni edzésprogram betanítás

"Szia Gina! Nagyon rég kikívánkozik belőlem, hogy mennyire sokat jelent az a tudás, amit tőled kaptam, olyan biztos alap, amihez minden élethelyzetben lehet nyúlni. Tényleg azt érzem, hogy mind a mai napig minden mozdulatomban (mögött) ott vagy, és tudom azt is, hogy ha bármikor elakadok, van kihez fordulni."

Ez a háromalkalmas online program abban segít, hogy az otthoni edzéseidet a lehető legjobban, legokosabban tudd végrehajtani. Az első alkalommal kielemezzük az eddigi életmódodat, edzésszokásaidat, kitérünk a speciális edzésigényeidre akkor is, ha pl. PCOS-ed, IR-ed vagy pajzsmirigy-alulműködésed van, és kapsz egy általános képet arról, hogyan kell okosan edzeni. A második és harmadik alkalommal egy-egy 75 perces online edzésbetanítás következik, amikor megtanulsz rendesen bemelegíteni és nyújtani, valamint megtanítom neked az otthoni, javarészt saját testsúlyos vagy kiseszközös gyakorlatokból álló edzésprogramodat a Te állapotodnak, igényeidnek, edzéscélodnak megfelelően végrehajtani.

Alap otthoni edzéseszközök (gumiszalag, gumikötél, fitball) javasoltak, de nem feltétlenül szükségesek.

Ára: 83 euro helyett csak 69 euro/3 alkalom

 

Életmódváltó csomagok

Mindegyik csomag igénybevételének feltétele az első konzultáción való részvétel. A program általában hétfői napokkal indul, a személyes konzultációkat hétfőnként vagy keddenként tartjuk.

Mini

-havi egyszeri 30 perces Skype* konzultáció

-kapcsolattartás e-mailben

-az életmódváltás, a mozgásprogram és pulzuseredmények folyamatos nyomon követése heti irásbeli kielemzése, véleményezése

Díja: 45 euró/hó

 

VIP

- minden héten 40 perces privát Skype* konzultáció

- kapcsolattartás e-mailben

- az életmódváltás, a mozgásprogram és pulzuseredmények folyamatos nyomon követése heti kielemzése, véleményezése

- minden hétfőn új heti edzésprogram összeállítása az előző heti eredmények alapján

Előnye: a hetek során rengeteg gyakorlatias tudásra tehetsz szert a rendszeres személyes konzultációkon keresztül. Folyamatos segítséget biztosítok, ha elakadnál, bármikor írhatsz. A heti rendszeres személyes beszélgetés segít abban, hogy ne térj le az útról, és ha valahol "porszem csúszik a gépezetbe", akkor időben korrigálni tudjuk.

Díja: 65 euró/hó

Opcionális személyi edzés lehetőség: 22 euro/75 perc edzés

 

All-in

-minden héten privát Skype konzultáció

-kapcsolattartás e-mailben

-Online személyi edzés 75 percben Skype segítségével szükség szerinti gyakorisággal 

-az életmódváltás, mozgásprogram és pulzuseredmények folyamatos nyomon követése heti kielemzése, véleményezése

Előnye: nagyon intenzív személyes kapcsolat, folyamatos személyes figyelem és támogatás az edzések kivitelezésében is. Nincs kibúvó: ha megbeszéltük a személyi edzés időpontját, sokkal kevésbé valószínű, hogy kifogást keresnél az edzés kihagyására :)

Díja: 65 euró/hó plusz az edzések díja. Tíz alkalmas bérlet esetén az alkalmankénti ár 18 euró. 

 

* vagy Messenger videó, amelyik számodra egyszerűbben kivitelezhető