Online csomagok

Online edzés - életmódváltás - segítséggel, okosan. Ha úgy érzed, az életmódváltásodhoz szükséged van  egy segítőre, akkor online coaching programomat ajánlom figyelmedbe, amelyhez mindössze egy Polar A300-as óra, egy-két otthoni alapeszköz és az elszántságod kell.

Online konzultáció

Az első nagy lépés a siker felé. A másfél órás beszélgetés során együtt keressük azokat az okokat, amik eddig az eredményeid útjában álltak. Ehhez szükséges egy kérdőív előzetes kitöltése. A beszélgetésnek része az egészséges táplálkozás alapjainak átbeszélése, a konzultáció második felében pedig az állapotodnak leginkább megfelelő edzésről lesz szó. Megtanulod a legfontosabb edzéselméleti aalpokat, megnézzük, hogy mi lehet a gond a jelenlegi edzéseddel, min kellene változtatni benne, és megbeszéljük, hogy melyik Online csomag lenne a számodra leginkább megfelelő.

Ára: 9900 HUF/hó

Csomagok

Mini

-havi egyszeri 30 perces Skype konzultáció

-kapcsolattartás e-mailben

-az életmódváltás, a mozgásprogram és pulzuseredmények folyamatos nyomon követése heti irásbeli kielemzése, véleményezése

Díja: 12.900 ft/hó

 

VIP

-minden héten privát Skype konzultáció

-kapcsolattartás e-mailben

-az életmódváltás, a mozgásprogram és pulzuseredmények folyamatos nyomon követése heti irásbeli kielemzése, véleményezése

Előnye: folyamatos segítség, ha elakadnál. A heti rendszeres személyes beszélgetés segít abban, hogy ne térj le az útról.

Díja: 19.900 ft/hó

 

All-in

-minden héten privát Skype konzultáció

-kapcsolattartás e-mailben

-Online személyi edzés 75 percben Skype segítségével szükség szerinti gyakorisággal (edzés díja alkalmanként 5900 forint helyett 4900 forint)

-az életmódváltás, mozgásprogram és pulzuseredmények folyamatos nyomon követése heti kielemzése, véleményezése

Előnye: nagyon intenzív személyes kapcsolat, folyamatos személyes figyelem és támogatás az edzések kivitelezésében is. Nincs kibúvó: ha megbeszéltük a személyi edzés időpontját, sokkal kevésbé valószínű, hogy kifogást keresnél az edzés kihagyására :)

Díja: 19.900 forint/hó plusz az edzések díja. Tíz alkalmas bérlet esetén az aikalmankénti ár 4500 forint.

 

Komplex életmódváltás: START Program

Időtartama: 13 hét (3 hónap)

- Minden hétfőn frissülő személyre szabott edzésterv a vasárnapig beérkezett tárgyheti adatok alapján

- Vasárnap esténként/hétfő reggelenként privát Skype konzultáció

- Állandó kapcsolattartás e-mailben

- Heti egy online személyi edzés 75 percben Skype segítségével 

- Az életmódváltás, mozgásprogram és pulzuseredmények folyamatos nyomon követése heti kielemzése, véleményezése

- Életmódváltó napló

Díja: 109.000 forint 

(előzetes állapotfelmérés, személyes találkozó szükséges!)

Amennyiben csak személyi edzést szeretnél Skype segítségével, természetesen van lehetőség erre is a csomagajánlatok mellett, ebben az esetben csak az edzések diját kell fizetned. (Előzetes személyes állapotfelmérés feltétlenül szükséges hozzá)