Libertad

Szabadság, spanyolul.

2014 márciusában a Kálvin tér közelében megnyílt egy kicsi, lakásból átalakított személyiedző-stúdió, a Libertad. A koncepció a kezdetektől ugyanaz volt: egészségügyi állapotuk miatt speciális helyzetben lévő nőknek speciális mozgásprogramokat kialakítani - barátságos, diszkrét és otthonos környezetben. Egy helyet, ahol azok a nők is biztonságban edzhetnek, akik inzulinrezisztencia, PCOS, pajzsmirigy-problémák, illetve gyakran már a szövődmények: meddőség, elhízás, mozgásszervi problémák, diabétesz, keringési betegségek miatt különleges figyelmet igényelnek.

Szlogenünk, a "Test. Lélek. Szabadság."  jegyében az első naptól kezdve tudatos, pulzuskontrollos edzéslehetőséget kínálunk, segítséget a személyre szabott étrend kialakításában, a lelki háttér megértésében és a problémák megoldásában - mindezt a kezelőorvosokkal is folyamatosan együttműködve.  

Bázisunkon, az V. kerületi Királyi Pál utcában főleg a teljesen kezdőket, nagy túlsúllyal rendelkező hölgyeket, valamilyen egészségügyi probléma vagy élethelyzet miatt több személyes figyelmet igénylő vendégekkel dolgozunk. Itt zajlanak a Start90 komplex életmódváltó program edzései, a személyi edzések, egyéni konzultációk, otthoniedzés-betanítások is. 

Fontos: a Libertadban alapszempont, hogy minden egyes kliensnek személyre szabott mozgásprogramot nyújtsunk, ezért az edzéseken csak előzetes konzultáció és állapotfelmérés után lehet részt venni. 

START90! A legkomplexebb 90 napos életmódváltó program a Libertad szakembereivel, katt ide a részletekért: 

http://pcostrener.hu/start-90-a-teljes-eletmodvaltas  
 

Libertad nagyterem

 

Miért más a Libertad stúdió, mint egy hagyományos fitneszterem? Mert itt szakképzett edző irányítása mellett is úgy lehet edzeni, mintha otthon lennénk. A Magyarországon még kevésbé elterjedt koncepció legfőbb előnye, hogy az edző valóban csak veled illetve a te, mindössze 3-4 fős kiscsoportoddal foglalkozik, a tréner és a vendég figyelme száz százalékosan az edzésre tud irányulni. Más termekben a személyi edző díja mellett pluszköltségként jelentkezik a terem napijegy ára, nálunk azonban nincsenek rejtett költségek.És tudom, hogy a PCOS-es nők gyakran nagyon kevés önbizalommal vágnak bele az életmódváltásba. Nálunk  nem kell félni senki kritikus pillantásától, itt kizárólag sorstársakkal és a szintén érintett edződdel fogsz együtt dolgozni.

Libertadban egyforma hangsúlyt kap a test és a lélek. Ezért minden olyan szolgáltatást, amelyre szükséged lesz ahhoz, hogy szabaddá válhass a PCOS és az IR tüneteitől, egy helyen megtalálsz nálunk.

Jelentkezz be hozzánk: www.pcostrener.hu/bejelentkezes