Gyakran ismételt kérdések

Hol tartasz edzéseket?

Írországban élek és dolgozom, de Magyarországon is rendszeresen tartok workshopokat, ahol lehetőség van otthoni edzésprogram betanítására is. Ha már legalább egyszer személyesen találkoztunk az elmúlt egy évben, vállalom az online személyi edzésedet is, amelyet Skype-on tartok a számodra leginkább megfelelő időpontban.

Hogyan tudunk időpontot egyeztetni?

A legjobb, ha itt jobbra a Jövök edzeni! gombra kattintasz, és néhány kérdés megválaszolásával bejelentkezel. 24 órán belül telefonon kereslek.

Nem Budapesten élek, nekem mit ajánlasz?

Vidéken és külföldön élőknek alakítottuk ki egész napos workshopjainkat valamint az online konzultáció lehetőségét. Az egész napos workshopok vagy más néven életmódváltó tudásműhely napok során az életmódváltásodhoz szükséges összes tudást szeretnénk átadni neked: hogyan eddz, hogyan élj a mindennapokban, hogyan vezesd le a stresszt, és még számos egyszerű praktika, amellyel tünetmentessé és egészségessé válhatsz. Szabadtéri és benti edzés is része a programnak, és otthoni edzésprogramot is kapsz. Az online konzultáció feltétele, hogy legalább egyszer személyesen találkozzunk, ezért kérlek, ha tudod, mikor tartózkodsz legközelebb Budapesten, mihamarabb jelentkezz be egy állapotfelmérésre a Jövök edzeni! gombra kattintva.

Te is PCOS-es vagy?

Igen, húszéves voltam, amikor először írták rá a leleteimre, hogy PCOS, de majdnem 35, mire biztosan diagnosztizáltak, és annyi felesleges kör után végre jó kezekbe kerültem. Ezért tekintem küldetésemnek, hogy edzői munkám mellett minél több érintetthez juttassam el a legfontosabb információkat a PCOS-ről, hogy minél hamarabb megfelelő orvoshoz jussanak el, és megismerjék, hogyan vehetik vissza az irányítást saját életük felett.