Gyakran ismételt kérdések

Hol tartasz edzéseket?

A saját személyiedző-stúdiómban a Kálvin tér közelében. A Libertad egy lakásból kialakított mini edzőterem, ahol csak a “sorstársaiddal” fogsz találkozni, nálunk hozzád hasonló lányok edzenek, akiknek hasonló problémái és örömei vannak, mint neked. 

Hogyan tudunk időpontot egyeztetni?

A legjobb, ha itt jobbra a Jövök edzeni! gombra kattintasz, és néhány kérdés megválaszolásával bejelentkezel. 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egyeztessük az első személyes találkozó időpontját. 

Mennyibe kerül?

A Libertad stúdió nagy előnye, hogy áraink már semmilyen rejtett költséget nem tartalmaznak, vagyis szemben egy fitneszteremben dolgozó személyi edzővel, itt például külön a napijegyért, bérletért nem kell fizetned, minden benne van az árban.

Mi a különbség az edzők között?

Semmi és sok minden, hiszen különbözőek vagyunk. :) A nálam dolgozó edzőkollégák egytől egyig olyan kiváló szakemberek, akiket régóta ismerek, és tudom hogy szakmailag és emberileg is tökéletesen megállják a helyüket. 

Nem Budapesten élek, nekem mit ajánlasz?

Vidéken és külföldön élőknek alakítottuk ki egész napos workshopjainkat valamint az online konzultáció lehetőségét. Az egész napos workshopok vagy más néven életmódváltó tudásműhely napok során az életmódváltásodhoz szükséges összes tudást szeretnénk átadni neked: hogyan eddz, hogyan élj a mindennapokban, hogyan vezesd le a stresszt, és még számos egyszerű praktika, amellyel tünetmentessé és egészségessé válhatsz. Szabadtéri és benti edzés is része a programnak, és otthoni edzésprogramot is kapsz. Az online konzultáció feltétele, hogy legalább egyszer személyesen találkozzunk, ezért kérlek, ha tudod, mikor tartózkodsz legközelebb Budapesten, mihamarabb jelentkezz be egy állapotfelmérésre a Jövök edzeni! gombra kattintva.

Te is PCOS-es vagy?

Igen, húszéves voltam, amikor először írták rá a leleteimre, hogy PCOS, de majdnem 35, mire biztosan diagnosztizáltak, és annyi felesleges kör után végre jó kezekbe kerültem. Ezért tekintem küldetésemnek, hogy edzői munkám mellett minél több érintetthez juttassam el a legfontosabb információkat a PCOS-ről, hogy minél hamarabb megfelelő orvoshoz jussanak el, és megismerjék, hogyan vehetik vissza az irányítást saját életük felett.