Egyéni és minicsoportos személyi edzések

A Libertad privát személyiedző-stúdió a belvárosban, amelyet elsősorban inzulinrezisztens, PCOS-es, pajzsmirigy-problémás nőknek alakítottunk ki. Nálunk nem egyedi, ha egy vendégnek túlsúlya van, keringési betegségei, mozgásszervi problémái, vagy épp meddőség miatt szeretne életmódot váltani. Nem hátrálunk meg semmilyen feladattól, mert tudjuk, hogyan alakítsunk ki és irányítsunk teljesen egyedi, személyre szabott mozgásprogramokat.

A Libertad az a hely, ahol edzői irányítás mellett, de teljesen nyugodt körülmények között edzhetsz. Egy terem, ahol egyidejűleg mindig csak kevesen vannak, ahol nem kell tartanod mások pillantásaitól, ahol semmi nem számít, csak Te, és az, hogy eredményt érj el. Ahol minden edző tisztában van az olyan, az edzésmunkát speciálissá tévő állapotokkal, mint a PCOS, inzulinrezisztencia, pajzsmirigy-problémák, és több éve dolgozik az ezekben érintett vendégekkel – hatékonyan és sikeresen. Ahol a kiscsoportos edzések egyenértékűek a személyi tréninggel, mert egyszerre maximum három-négy ember edz együtt.

További nagy előnye, hogy itt nem kell külön terembelépőt fizetned, ami a legtöbb helyen a személyi és kiscsoportos edzésed költségét akár 30-50%-kal is megdobja.

A személyi edzést akkor ajánlom neked, ha kezdő vagy, ha elakadtál a fejlődésben, ha szeretnél irányítás mellett rendszeresen sportolni, de nem szívesen jársz egy zsúfolt edzőterembe. A személyi edzések során csak veled foglalkozunk. A 75 perces edzések során a céljaidnak és aktuális állapotodnak megfelelő programot hajtunk végre.

A kiscsoportos edzéseken hasonló edzettségi állapotú vendégek dolgoznak együtt, de mindenki személyre szabott munkát végez. Fontos: ezek valóban kiscsoportos órák, garantáltan maximum hárman-négyen vesztek részt az órán, így az edző figyelme majdnem olyan koncentráltan irányul rád, mintha személyi edzésen vennél részt. Ugyanakkor tapasztalatunk szerint a csoport motiváló ereje megsokszorozhatja a te teljesítményedet és lelkesedésedet is. 

A hatékony edzésmunka érdekében minden edzés szigorú pulzuskontrollal történik. Ehhez neked nem kell további költségekbe verned magad, és saját pulzusmérő órát vásárolnod. Stúdiónkban ugyanis a POLAR OwnZone funkciós óráit díjmentesen biztosítjuk számodra.

A sikeres közös munkát ajándék edzés- és táplálkozási naplóval segítjük, amelyet első bérleted megvásárlásakor vehetsz át.

Az edzések díjai

1 főnek

 • 1 alkalom (75 perc) 5900 forint
 • 10 alkalom 55.000 forint

2 főnek páros edzés

pároknak, hasonló edzettségi állapotú barátnőknek

 • 1 alkalom (75 perc) 4200 forint/fő
 • 10 alkalom 39.000 forint/fő

3-4 fős kiscsoportos, pulzuskontrollált edzések

Pilates, köredzés, IRIE (kifejezetten inzulinrezisztenseknek kialakított intervall tréning), MuscleUp (vékony IR-esek számára erősítő edzés) SpinRacing (kiscsoportos pulzuskontrollált kerékpáros edzés)

 • 1 alkalom (60-75 perc, edzéstípustól függően) 3500 forint/fő
 • 10 alkalom 32.000 forint/fő (kedvezményes alkalmankénti ár: 3200 forint, bérlet érvényessége: 4 hét)
 • 20 alkalom 62.000 forint/fő (kedvezményes alkalmankénti ár: 3100 forint; bérlet érvényessége: 8 hét)
 • 40 alkalom 116.000 forint/fő (kedvezményes alkalmankénti ár: 2900 forint; bérlet érvényessége: 3 hónap)

Mit kapsz még a fenti árért:

 • hozzáértő, az IR, PCOS, pajzsmirigy-problémák területén is jártas edzőket
 • barátságos személyiedző-stúdiót, ami inkább meleg, otthonos lakásnak néz ki, mint edzőteremnek
 • minden edzésed idejére pulzusmérő órát biztosítunk
 • névre szóló edzés- és diétanaplót
 • kompromisszummentes edzéseket, személyre szabott figyelmet