Futni fogok! - egésznapos elméleti és gyakorlati szeminárium kezdő futóknak

Áprilisban már indulnál a Vivicittán, de még nem tudod, hogy vágj bele? Futottál régen, de sokat kihagytál? Egész napos elméleti és gyakorlati workshopunkon mindent megtanulhatsz, amire szükséged lehet.

Futni fogok! Első futólépések, sérülésmentes futás, sporttáplálkozás, keresztedzések, pulzuskontroll - Héder Éva dietetikus és Prónay-Zakar Gina edző egész napos közös tanfolyama kezdő futóknak január 23-án, szombaton reggel 9-től este 6-ig.

A tanfolyam helyszíne: Libertad 2, Budapest 1064, Rózsa utca 74. 

Ideje: 2016. január 23., szombat 9:00-18:00 


Témakörök
 

Délelőtt

- Edzéselmélet - így juss el a gyaloglástól az első tíz kilométeres futásodig, építsd fel az edzéseidet okosan, fuss ésszel és sérülésmentesen.

Pulzuskontroll - mi a jelentősége, mire figyelj, ha most veszel pulzusmérőt, és hogyan állíthatod ezt a remek eszközt az egészséged és az edzéscélod szolgálatába. A tanfolyam ideje alatt a POLAR FT60-as óráit használjuk. 

- Futó kisokos - hogyan öltözz fel az időjárásnak megfelelően, mire figyelj futócipő és kiegészítők vásárlásakor. Első futóversenyem: mit érdemes tudni, mielőtt a rajthoz állsz.

 

Délután:

- Sporttáplálkozás - kiegyensúlyozott étkezés futóként; mire figyelj, ha futással szeretnél ledobni pár kilót, étkezés edzések és versenyek körül - Héder Éva dietetikus, edző előadása

- Gyakorlati foglalkozás: Funkcionális erősítés - nélkülözhetetlen gyakorlatok futóknak, előzd meg a sérüléseket okosan felépített keresztedzésekkel. A helyes bemelegítés és nyújtás alapjai elméletben és gyakorlatban.

 

A kilencórás tanfolyam ára: 18900 forint. 

 

Az ár magában foglalja:

- négy interaktív előadás

- egy gyakorlati foglalkozás - edzésprogrammal

- a tanfolyam ideje alatt szabadon fogyasztható frissítőket és az IR-diétával is kompatibilis harapnivalókat

- tanfolyami jegyzet

- POLAR pulzusmérők használata

- kedvezményes POLAR óra vásárlási lehetőség

Jelentkezz most!

A tanfolyamra való jelentkezésed után e-mailben tájékoztatunk a további részletekről. Jelentkezésed a teljes tanfolyami díj átutalásával lesz végleges. A következő szemináriumot várhatóan februárban tartjuk.

Szeretettel várunk!

Héder Éva (Fat Free Fogyókúra Központ vezetője, dietetikus) és Prónay-Zakar Gina (Libertad Mozgás- és Életmódstúdió vezetője, edző)