Elindult Both Gabi életmódváltó blogja a WMN-en!

Életmódváltás. Annyiszor hallom ezt a szót. Annyiféle információt olvastam már ezzel kapcsolatban… és olyan régóta vágyom rá, de sosem tudtam, hogyan lehet megvalósítani. Hogyan lehet valódi, tartós eredményt elérni? Most viszont szerencsém van! A wmn.hu szakértő szerzője, Prónay-Zakar Gina felajánlotta, hogy minden segítséget megad nekem ahhoz, hogy az életmódváltás mélyére lássak. És odaérjek, ahova olyan nagyon régóta készülök; egy egészségesebb, energikusabb és jó néhány kilóval könnyebb élethez. Tartsatok velem! A következő 13 hétben igyekszem mindent pontosan dokumentálni. Igen, azt is, ami fáj, azt is, ami nehéz, és azt is, amit legszívesebben eltitkolnék a világ elől. Both Gabi életmódváltó naplója, első rész.

Kilencven nap. És ez még csak a kezdet. Eddig tart az az életmódváltó program, amelybe a Libertad jóvoltából most betekintést nyerhettem. Még csak egy hét telt el, keveset tudok, de eleget ahhoz, hogy felismerjem, épp az utolsó pillanatban kezdtem el, mielőtt komoly egészségügyi kockázatnak tenném ki magam azzal, hogy helytelenül étkezem, nem figyelek magamra, nem alszom eleget, nem sportolok annyit, amennyit kellene.

Nézzük a puszta (és durva) számokat! ....

Ha kíváncsi vagy, hogy sikerült Gabi első állapotfelmérése, és milyen érzésekkel vágott bele a program első hetébe, katt IDE:

Ha pedig te is szívesen csatlakoznál a Start90! programhoz, olvasd el a legfontosabb tudnivalókat ITT.