Az "Inzulinrezisztencia és edzés (PCOS Tréner" Facebook zárt csoport szabályzata

Keresd a Facebookon a 2500 tagnál is többet számláló zárt csoportunkat ITT

Prónay-Zakar Gina vagyok, edző, PCOS Tréner. Az inzulinrezisztencia és edzés csoportban van a helyed, ha a mozgást életed részévé tennéd. Itt a helyed, ha inzulinrezisztens vagy, ha PCOS-szel diagnosztizáltak, ha kell a sport, mert javítani akarod a szervezeted inzulinérzékenységét, ha keresed, hogyan vezethetnéd le a stresszt, ha egyszerűen csak imádsz sportolni, és jól esik hasonló társak között lenni néha :) Szeretném, ha azt éreznétek: magunk között, befogadó és elfogadó közegben vagyunk, és bátran beszélhetünk bármilyen problémáról, akár a sport lelki oldalával kapcsolatban is (önelfogadás, testkép stb). Ezért is alkottam meg ezt a szabályzatot, kérlek, olvasd el és alkalmazd ebben a csoportban.

CSOPORTSZABÁLYZAT

- A csoportba csak IR-ben/PCOS-esben érintett nőket várok. Férfiaknak, edző kollégáknak az egyéni konzultációt javasolom. (pcostrener.hu/bejelentkezes)

- Semmi sem ciki! Kérdezz bátran, kérj segítséget, verbuváljatok sportos közösséget, stb.

- Ne feledd: az edző sok esetben nem tud segíteni látatlanban. Általánosságban igen, de minden ember más, és lehet olyan a sportolásodat jelentősen befolyásoló rejtett mozgásszervi, egészségügyi problémád, amire csak egy állapotfelmérés során derülhet fény.

- Ebben a csoportban a fő téma az IR és edzés, kérlek benneteket, hogy leletelemzési, diéta, stb témában ne itt kérdezzetek

- Szolgáltatás hirdetése nem lehetséges, ezeket a posztokat figyelmeztetés nélkül távolítom el 

- Tartsuk tiszteletben egymást, a másik véleményét: a durva beszólogatásokat nem tolerálom, és azonnali törlés jár érte