Bejelentkezés

+36301234567 formátumban kérjük megadni
Város, irányítószám
Diagnosztizáltak-e az alábbiak bármelyikével? Az információra a neked kínált szolgáltatás minél jobb előzetes differenciálása miatt van szükség. Felhívom a figyelmed, hogy ezek különleges adatnak minősülnek, amelyeket önkéntesen adhatsz meg annak érdekében, hogy minél pontosabban tudjunk neked előzetesen szolgáltatást kínálni.
Orvosod neve, intézmény
Erre a gombra kattintva arról nyilatkozol, hogy elolvastad az alábbi dokumentumokat. Kérlek, a későbbi félreértések elkerülése érdekében valóban olvasd el: Adakezelési szabályzat: https://pcostrener.hu/adatkezelesi-szabalyzat Árak: htttp://pcostrener.hu/arak A szolgáltatások igénybevételéhez, bejelentkezéshez kizárólag a fent megadott, a kapcsolatfelvételt szolgáló adatok megadása szükséges, a kötelezően kitöltendő kérdéseket *-gal jelöltük. A nem kötelező kérdésekre adott válasz önkéntes, az általad önkéntesen megadott személyes adatokat kizárólag arra az időszakra tároljuk, ameddig a szolgáltatás megvalósul, ezt követően a törvényben meghatározott határidőn belül (illetve írásbeli kérése alapján haladéktalanul) töröljük minden személyes jellegű adatodat.
Felhívom a figyelmedet, hogy már nem praktizálok Magyarországon, ezek a szolgáltatások csak online vehetőek igénybe. Mivel a vállalkozásom Írországban van bejegyezve, a szolgáltatás díját euróban, euró számlára kell utalnod (ezt a legegyszerűbben és legolcsóbban a Transferwise szolgáltatással teheted meg), a fizetett összegről angol nyelvű, ír számlát fogsz kapni e-mailben.