Bejelentkezés

+36301234567 formátumban kérjük megadni
Város, irányítószám
Diagnosztizáltak-e az alábbiak bármelyikével? Az információra a neked kínált szolgáltatás minél jobb előzetes differenciálása miatt van szükség. Felhívom a figyelmed, hogy ezek különleges adatnak minősülnek, amelyeket önkéntesen adhatsz meg annak érdekében, hogy minél pontosabban tudjunk neked előzetesen szolgáltatást kínálni.
Orvosod neve, intézmény
Erre a gombra kattintva arról nyilatkozol, hogy elolvastad az alábbi dokumentumokat. Kérlek, a későbbi félreértések elkerülése érdekében valóban olvasd el: Adakezelési szabályzat: https://pcostrener.hu/adatkezelesi-szabalyzat Árak: htttp://pcostrener.hu/arak A szolgáltatások igénybevételéhez, bejelentkezéshez kizárólag a fent megadott, a kapcsolatfelvételt szolgáló adatok megadása szükséges, a kötelezően kitöltendő kérdéseket *-gal jelöltük. A nem kötelező kérdésekre adott válasz önkéntes, az általad önkéntesen megadott személyes adatokat kizárólag arra az időszakra tároljuk, ameddig a szolgáltatás megvalósul, ezt követően a törvényben meghatározott határidőn belül (illetve írásbeli kérése alapján haladéktalanul) töröljük minden személyes jellegű adatodat.
Az első konzultációd időpontját minden esetben telefonon egyeztetjük veled. A megbeszélt időpontról tájékoztató e-mailt kapsz. A jelentkezésed csak az 5900 forintos előleg átutalásával válik véglegessé, amelyről egy újabb tájékoztató e-mailt küldünk. Ezt az összeget természetesen jóváírjuk a konzultáció után választott szolgáltatás árából. Első konzultáció/állapotfelmérés 24 órán belüli lemondása, vagy meg nem jelenés esetén nem áll módunkban az előleget visszatéríteni. Az első állapotfelmérés során kitöltendő egészségügyi nyilatkozathoz hozd magaddal friss leleteidet; valamint tiszta benti edzőcipőt, edzőruhát, törölközőt. Érkezz pontosan. hogy ki tudd használni maradéktalanul a rendelkezésünkre álló időt. Ha mégis késnél, jelezd egy sms-ben.